Havsa Sürücü Kursları – Havsa Ehliyet Kursları

Havsa Sürücü Kursları – Havsa Ehliyet Kursları

Edirne’nin ilçeleri arasında bulunan Havsa, merkeze yaklaşık olarak 27 kilometrelik mesafede bulunmaktadır. Merkeze göre sakin olan bir ilçe özellikle ayçiçeği tarlalarıyla bilinmektedir.

Geniş bir tarihi olmasından dolayı ilçenin tarihi yerleri de oldukça fazladır. Havsa sürücü kursları ilçede yaşayan hakla ehliyet hizmeti sağlarken sürücü adaylarının da Havsa ehliyet kursları arasından kendileri için en uygun olanı tercih etmeleri gerekir.

Havsa’ya gezmek için geldiğinizde yapabilecekleriniz çok fazla. Pek çok tarihi mekanın bulunduğu ilçenin sokaklarında gezerken bu ruhu hissedebilirsiniz. İsmi çok eskilere dayanan ilçenin Osmanlı Padişahı II Beyazıt’ın eşi Hafsa Sultan’dan gelmektedir. Bu nedenle hem kültürel hem de anlam itibarıyla oldukça önemli bir isme sahiptir.

Havsa Ehliyet Kursu- Havsa Sürücü Kursu

Havsa küçük ve şirin bir ilçe olmasıyla insanların yaşamak için tercih ettiği bir yer olmuştur. Havsa sürücü kursu seçimi yapılırken de bu sakinlik göz önünde bulundurulmaktadır. İnsanlar Havsa ehliyet kursu seçerken kursun genel ve fiziki koşullarını göz önünde bulundurmaktadır. Havsa’nın özelliklerinden birisi de Mimar Sinan imzasına sahip olan yapılarıdır.

Aşağıda bahsedeceğimiz yerler Mimar Sinan döneminden kalma eserleri oluşturmaktadır.

Havsa’nın merkezinde bulunan Sokullu Cami, adından da anlaşılacağı üzere Sokullu Mehmet Paşa’nın talimatıyla inşa edilmiştir. Yapımı 1577 yılında tamamlanan cami ilk tasarlandığında çift minareliydi. Ancak Balkan Savaşı sürecinde minarenin biri yıkılarak günümüzde tek minareli olarak ayakta kalmıştır. Caminin inşaatına baktığımızda Mimar Sinan’ın muazzam zekasını görebiliyoruz. Bu nedenle Havsa’ya geldiğinizde mutlaka görmeniz gereken yerler arasında bulunmaktadır.

Havsa’da görmeniz gereken yerlerden birisi de Kurtbey Anıtı’dır. Bu anıt, yine ilçe merkezinde bulunur. Anıt Sokullu Mehmet Paşa’nın oğlu olan Kurtbey’e aittir. Mezar anıt olarak kabul edilmiş olan bu anıt aynı zamanda Osmanlı sivil mimarisinin de önemli eserlerindendir.

Havsa’da görülmesi gereken yerlerden birisi de Çeşme’dir. Sokullu hamamının hemen yanında bulunan Çeşme, Mimar Sinan tarafından yapılmış ve bugün halen aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

Havsa Özel Direksiyon Kursu

Havsa doğal güzelliklerinin yanı sıra araçla romantik bir yolculuk yapmak için de tercih edilebilecek güzel ilçeler arasında yer almaktadır. Yol boyunca uzanan ayçiçeği tarlaları arasında yolculuk etmek ehliyeti olmayan herkesin hayalidir. Eğer sizin de böyle bir hayaliniz varsa ilk yapmanız gereken sürücü kurslarından birine yazılarak ehliyet alma işleminizi başlatmak olması gerekir. Eğer ehliyetiniz varsa ve araç kullanamıyorsanız bu durumda özel direksiyon dersleri alarak hayal ettiğiniz yolculuğa çıkabilirsiniz. Güvenli ve daha iyi araç kullanmak için özel direksiyon dersleri size destek sağlayacaktır.

Havsa Sürücü Kursu Fiyatları

Havsa sürücü kursları arasından seçim yapmanız gerekiyorsa fiyatları da göz önünde bulundurmanız gerekir. İyi bir araştırma yapmak bütçe planlaması açısından da faydalı olacaktır.

Edirne Havsa ehliyet kursları hakkında detaylı bilgilere https://www.edirnesurucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.